Massages hebben een weldadig effect op lichaam en geest.
Ze vermindert stress, spierklachten en hebben een positief effect op de bloeddruk. 
U voelt zich geestelijk en lichamelijk weer fit.
Ook dit jaar worden de opbrengsten van de ontspanningsmassages van MamaSage besteed aan een goed doel. De afgelopen jaren ben ik naar verschillende landen in Afrika geweest. Dit jaar heb ik gekozen voor een project in AziĆ«. Op 8 december vertrek ik voor een maand naar Phoem te Cambodja om het project Cambodia Dutch te ondersteunen. De plaatselijke vrijwilligers van dit project zorgen ervoor dat de kinderen in dit landelijk gelegen gebied een opleiding krijgen. De 170 leerlingen van Chhuk kennen een lastige gezinssituatie en komen uit families die weinig tot geen onderwijs hebben genoten.

Dit jaar ga ik niet alleen op stap. Mijn jongste zoon, Ryan van 12 jaar, gaat mee. Hoewel ik al ervaren ben in het reizen en het leven van een vrijwilliger ga ik dit jaar weer 'voor het eerst'. Samen met Ryan mag ik opnieuw de wereld door de ogen van mijn zoon ontdekken. 

Met behulp van de vrijwilligersorganisatie en stichting Cambodia-Dutch hopen wij in een korte tijd weer veel mooie dingen voor en met dit project te kunnen doen. Wanneer je nieuwschierig bent naar onze reisverhalen uit Cambodja kun je ons volgen via deze weblog vanaf 8 december 2017.

Tot gauw! Liefs van MamaSage Lisenka & Ryan