Massages hebben een weldadig effect op lichaam en geest.
Ze vermindert stress, spierklachten en hebben een positief effect op de bloeddruk. 
U voelt zich geestelijk en lichamelijk weer fit.

Voor alle cursussen geldt dat we met kleine groepjes werken voor persoonlijke aandacht en ontspannen sfeer met ruimte voor vragen. Met uitzondering van de partnermassage hanteren we een groepsgrootte van minimaal 6 deelnemers en maximaal 14 deelnemers. Je krijgt les van een ervaren vrouwlijke masseur.

Eerst meer info? Of direct aanmelden? 
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06 - 23451530

Rug Massage

 

Praktisch en plezierig; workshop rug massage

We oefenen met een aantal verschillende basistechnieken op rug, schouders en nek. Je ondervindt wat aanraken en aangeraakt worden met jou en je massagepartner doet. Niet teveel theorie, gewoon zelf aan de slag. Na afloop ben je in staat om een heerlijke ontspanningsmassage van de rug, nek en schouders te geven. Er wordt in tweetallen gewerkt waarbij je de ene keer masseert en de andere keer wordt gemasseerd. Aanmelden kan alleen of per twee.

De cursus bestaat uit 2 dinsdagavonden  van 19.30 tot 21.30 uur voor € 60,- per persoon inclusief naslagwerk. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Cursusdata op dinsdag 5 en 19 september 2017.
Locatie: Halve Maan 1b - 5855 ED - Well (Lb).

Wanneer je na afloop van deze workshop enthousiast bent geworden kun je aansluitend de vervolglessen van de basiscursus Leren Masseren volgen.

 

Basiscursus Masseren

 

Iemand masseren, hoe pak ik dat aan?

De basiscursus Leren Masseren is bedoelt voor mensen die willen leren hoe ze een volledige ontspannende massage kunnen geven. We behandelen het hele lichaam von Kopf bis Fuss! Tijdens deze cursus komen de verschillende massagetechnieken aan bod. Daarnaast is er aandacht voor de manier van masseren, je houding tijdens het masseren en gaan we in op de opbouw van de massage en het masseren vanuit gevoel en intuïtie. Er wordt in tweetallen gewerkt waarbij je de ene keer masseert en de andere keer wordt gemasseerd. Aanmelden kan alleen of per twee.

De cursus bestaat uit 6 maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur voor € 175,- per persoon inclusief cursusmateriaal en naslagwerk. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Cursusdata nog te bepalen voor najaar 2017.
Locatie: Halve Maan 1b - 5855 ED - Well (Lb).

Wil je nog meer leren over masseren en je verder verdiepen?
Dan is de vervolgcursus misschien wel wat voor jou.

Hotstone Massage

 

Masseren met warme stenen; een intense ervaring.

Tijdens deze workshop leer je het hele lichaam masseren met warme stenen. Je krijgt uitleg en praktische tips over de stenen, het reinigen, temperatuur, sfeer en opbouw van een korte of lange sessie. We gaan praktisch aan de slag met de verschllende manieren om stenen te leggen en oefenen diverse manieren om met stenen te masseren. Ervaring met het geven van massages is handig maar niet vereist voor het volgen van deze workshop. Ook hier wordt in tweetallen gewerkt waarbij je de ene keer masseert en de andere keer wordt gemasseerd. Aanmelden kan alleen of per twee.

De cursus bestaat uit 2 zaterdagochtenden van 09.30 tot 12.00 uur voor € 75,- per persoon inclusief cursusmateriaal en naslagwerk. Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

Cursusdata nog te bepalen voor najaar 2017
Locatie: Halve Maan 1b - 5855 ED - Well (Lb)

 

Partnermassage

 

Met z'n tweeën leren masseren.

'Maar meestal doe ik maar wat', hoor je vaak. Deze workshop leert je niet alleen de fijnste massagetechnieken maar is er ook op gericht om met gevoel te masseren. Een speciaal cadeau op zich!

De workshop partnermassage wordt niet in groepsverband gegeven maar in de vorm van een 2 uur durendende privé workshop. U en uw partner krijgen dus alle aandacht.

De massage is gebasseerd op eenvoudige Klassieke en Ayurvedische massagetechnieken en wordt in een sfeervolle massageruimte gegeven. Je oefent als stel met elkaar; dus dubbel genieten!

€ 99,- per tweetal
Datum wordt in overleg ingepland
Locatie: Halve Maan 1b - 5855 ED - Well (Lb)

Voetmassage

 

Heerlijke ontspannen, goed voor lichaam en geest!

In deze korte cursus leer je in twee avonden de basistechnieken van een ontspannende voetmassage en de voetreflex massage. Bij de ontspanning ligt de nadruk op het algemeen welbevinden en bij de reflex het verhelpen van algemene lichamelijk of mentale klachten. Al met al een hele fijne cursus om te geven én te ontvangen.

De cursus bestaat uit 2 donderdagavonden van 19.30 tot 21.30 uur voor € 60,- per persoon inclusief naslagwerk.
Aan het einde van de cursus ontvang je een certificaat.

 Cursusdata donderdag 7 en 21 september 2017.
Locatie: Halve Maan 1b - 5855 ED - Well (Lb)